Over onze apotheek

Welkom!

U kan bij ons terecht voor het ontlenen van allerhande medisch materiaal gaande van aerosolapparaten, babyweegschaal, elektrische borstkolf, krukken welke steeds voorradig zijn in de apotheek.

Daarnaast is het ook mogelijk om bvb een rolstoel, looprekje, ziekenhuisbed en andere omvangrijkere medische hulpmiddelen te huren of aan te kopen via de apotheek. Hierbij bestaat de mogelijkheid tot thuislevering. Terugbetaling kan ook aangevraagd worden.

Ook zuurstof staat ter uwer beschikking, al of niet aan huis geleverd.

Indien gewenst kan er samen met de patiënt of een familielid een gedetailleerd medicatieschema opgemaakt worden, al of niet in het kader van het nieuwe concept "HUISAPOTHEKER". Dit kan zeker nuttig zijn voor personen die heel wat medicatie moeten innemen om zo thuis duidelijk te weten hoe en wanneer alles moet ingenomen worden. Er is ook mogelijkheid om aan te duiden waarvoor elk medicijn specifiek dient. Dit medicatieschema is bijzonder nuttig ook en vooral voor de artsen bvb in de wachtdienst en bij eventuele opname in het ziekenhuis.

Er wordt ook gewerkt met een uitgebreid gamma steun - en aderspatkousen van het merk BOTA. Wel steeds op bestelling na maatopname.

Jaarlijks organiseer ik ook info-avonden rond lichaams-en gezichtsverzorging van Louis Widmer alsook rond aromatherapie van Phytosun.

In dit Covid-19 tijdperk neem ik ook snelle antigeentesten af. Wel steeds op afspraak.

Mocht u vragen of suggesties hebben, laat het mij gerust weten.

U kan de apotheek ook volgen op Facebook en Instagram waar steeds de acties, promoties en nieuwigheden zullen aangekondigd worden.